Musikfestivalen

Blåsmusikfestival och Bayerska afton

Vartannat år arrangerar vi i Boxholms Musikkår Boxholms Blåsmusikfestival och vi ser nu fram emot den nionde festivalen i ordningen. Bilder från tidigare festivaler kan ni hitta här.

Senast (2015) satsade vi på ett mindre arrangemang. Till vårt nya koncept har vi plockat några av de bästa delarna från tidigare festivaler och koncentrerat till en festivaldag som även i år kommer att genomföras i Boxholms Folkets Park.

Under stora delar av lördagen kommer det bjudas på gratismusik från flertalet blåsorkestrar. Underhållningen kommer bestå av både marscher och konserter i Folkets Park. Det fullständiga programmet för de gästande orkestrarna finns längre ner på denna sida.

Under kvällen kommer vi sedan att åter igen arrangera vår Bayerska Afton och denna gång i anslutning till Parketten. Den lokala orkestern Bayern Brass kommer att stå för underhållningen under kvällen och vi kan redan nu garantera att det kommer bjudas på en blandad underhållning som innehåller allt ni kan förvänta er av en bayersk afton. Efter detta kommer vi även bjudas på musik från bandet Tideline, missa inte detta!

Då årets koncept är mindre kommer även antalet biljetter till den bayerska festen att vara begränsat. Om du vill gå, rekommenderar vi därför att du så snart som möjligt köper en biljett. De kommer att kosta 200 kr och du köper dem enklast på Ica i Boxholm. Vi kommer i år att Samarbeta med Simon Promotion som under festivalen komemr att stå för försäljning av öl, vin, cider samt enklare förtäring under kvällen. För er som är hungrigare rekommenderar vi att ni redan innan festivalen förbeställer mat genom att köpa matbiljetter på något av våra försäljningsställen. En matbiljett kostar endast 80 kronor och ger er en schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås. Ett riktigt bra pris, missa inte detta!

Mer information kan ni även hitta på Boxholms Blåsmusikfestivals Facebooksida.

 

Program Musikfestivalen 26 augusti 2017

Konserter
10:00 Invigningskonsert Boxholms Musikkår
10:30 Tranås Musikkår
11:30 Festivalmarsch
12:00 Boxholms Ungdomsorkester
13:00 Mjölby Stadsmusikkår
14:00 Mjölby Ungdomsmusikkår
15:00 Tranås Ungdomsblås
16:00 SAAB Musikkår
Marscher (Utgår från Folkets hus)
9:45 Tranås Musikkår
10:45 Mjölby stadsmusikkår
11:30 Festivalmarsch (Här medverkar alla orkestrar med ca 5 minuters mellanrum)
14:00 Tranås Ungdomsblås
15:00 Boxholms musikkår och Ungdomsorkester
16:00 Mjölby Ungdomsmusikkår